De Sant Oleguer a Can Rull passant per la Creu de Barberà.

Posted on Posted in General, Notícies

D’acord amb el calendari previst del 23 d’abril al 13 de maig l’exposició es va poder veure al Centre Cívic de Sant Oleguer.

FOTO SANT OLEGUER

 

Del 15 de maig al 17 de juny l’exposició s’ha pogut  veure al Centre Cívic de la Creu de Barberà.

FOTO CREU BARBEFRADoc2

 

Del 18 de juny fins el 2 de juliol l’exposició s’ha pogut veure al Centre Cívic de Can Rull.

FOTOVISITACANRULL

 

El dia 8 de maig a les 7 de la tarda es va presentar l’exposició al Centre Cívic de Sant Oleguer, cal dir en contrast amb  les expectatives que teniem, ja que Sant Oleguer  un barri on hi ha les cases del Garcia, per tant amb molta gent que havia treballat al Tèxtil, principalment a l’Artèxtil, l’assistència va quedar molt per sota de la que s’esperava. Una causa que va influir va ser sens dubte  el temps que a aquella hora amenaçava pluja.

A la Creu de Barberà es van fer dues presentacions  una el 7 de juny a les 7 de la tarda i l’altra el 8 de juny a les 11 del matí.

Pel que fa a Can Rull, d’acord amb l’Associació de Veïns del barri es va fer una presentació el dia 28 de juny a les 7 de la tarda. Aquí el temps també ens va jugar una mala passada ja que mitja hora abans de l’acte es va posar a ploure de valent això sens dubte va influir en el fet que a part dels representants de la nostra Associació només hi fos present  el president de l’Associació de Veïns del barri, que havia treballat al sector metal·lúrgic però que havia estat molt relacionat amb el tèxtil.